هلدینگ مهاجرتی ویستا
زخم چرکین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک سرباز کرد
نگاهی به انتخابات پرحاشیه سوارکاران

زخم چرکین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک سرباز کرد

تماشاگزان_انتخابات فدراسیون سوارکاری جدا از حواشی و کشمکش های داخلی که پیرامون این رشته، ترکیب مجمع و کاندیداهای ریاستش داشت، باعث عیان شدن زوایایی از «روابط» میان مدیران ارشد شد که می تواند تبعاتی به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری تماشاگران نیوز/موضوع مربوط به کمیته ملی المپیک می‌شود و اینکه میزبانی انتخابات فدراسیون سوارکاری را پذیرفت؛ انتخاباتی که از هفته گذشته با اعتراض دو نفر از کاندیداها به پنهان کاری و درخواستی که برای لغو مجمع در زمان مقرر داشتند، خیلی علنی به حاشیه کشیده شد.

این حواشی تا آنجا ادامه پیدا کرد که وزارت ورزش در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت مانده به تشکیل مجمع، تصمیم به لغو آن و موکول کردنش به تاریخ ۳۱ خردادماه گرفت. با این حال کمیته ملی المپیک کمک حال اعضای مجمع فدراسیون سوارکاری شد تا نشست خود را تشکیل دهند و رأی گیری برای انتخاب رئیس چهار سال آینده را به سرانجام برسانند!

طبق روال همیشه قرار بر این بود تا انتخابات فدراسیون سوارکاری در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شود اما وقتی وزارت ورزش تصمیم به لغو انتخابات گرفت، از ورود اعضای مجمع این فدراسیون به این سالن هم امتناع شد. در این شرایط آنها پس از هماهنگی های لازم از ساختمان کمیته ملی المپیک برای تشکیل مجمع خود استفاده کردند.

این مسئله و اینکه کمیته ملی المپیک به «رانده شدگان» وزارت ورزش «جا» داده است می‌تواند اختلاف میان این دو نهاد تصمیم گیر در ورزش را به دنبال داشته باشد و این یعنی عیان شدن شکاف همیشگی!

زخم چرکین و قدیمی که دوباره سرباز کرد

اختلافات میان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک که در تمام ادوار وجود داشت بر هیچ کسی پوشیده نیست. طوریکه این دو نهاد و دشمنی مدیرانش در بسیاری مواقع خود عامل تنش و درگیری داخلی و بعضا باز شدن پای نهادهای بین‌المللی به ورزش کشور می‌شد.

این شرایط البته طی چهار سال گذشته با ورود صالحی امیری به کمیته ملی المپیک و دست فرمانی که با تاکید بر تعامل و همفکری با وزارت ورزش داشت، به کمترین حد ممکن و به عبارت بهتر به «صفر» رسید به خصوص که کمیته ملی المپیک در تمام امور با همفکری و مشورت وزارت ورزش و شخص وزیر اقدام به تصمیم گیری می‌کرد.

این مهم به خصوص در دوره مسعود سلطانی فر وزیر پیشین ورزش و جوانان خیلی عیان بود طوریکه غالب موضوعات به نشست همفکری میان وی، سیدرضا صالحی امیری و دیگر مسئولان وزارت و کمیته منجر می‌شد تا رأی و تدبیر میان آنها ملاک عمل و تصمیم گیری برای ورزش قرار بگیرد.

اتفاقا همین مسئله یکی از مواردی است که به کرات از سوی مسئولان کمیته ملی المپیک به عنوان دستاورد مهم ورزش در سال های اخیر یاد شد و اینکه کمیته و وزارت به دور از هر گونه تنش و بحران در شرایطی کاملا آرام و هماهنگ با هم پیش می‌روند. این روابط حسنه اما امروز تحت تأثیر انتخابات عجیب و پُرحاشیه فدراسیون سوارکاری تا حد زیادی خدشه دار شد چراکه وزارت ورزش مخالف برگزاری مجمع بود و به همین دلیل نماینده‌ای هم در آن نداشت با این حال کمیته نه تنها میزبانی این مجمع را پذیرفت بلکه نایب رئیس خود را هم به عنوان نماینده به آن فرستاد.

حتما کمیته ملی المپیک برای این همراهی با فدراسیون سوارکاری دلایلی دارد و شاید هم بر اساس یک سری سفارش‌ها یا ملاحظات حاضر به انجام آن شده است اما به هر حال بارزترین ویژگی این اقدام رو در رو شدن با وزارت ورزش بوده است و همین مسئله قطعا نمایی جدید از روابط میان آنها در آینده‌ای نزدیک را عیان خواهد کرد. روابطی که سال‌ها برای حسنه نشان دادنش تلاش شد اما اتفاقات پیرامون انتخابات فدراسیون سوارکاری نشان داد «زخم چرکین و قدیمی» در این روابط همچنان باقی بوده و امروز در دوره حمید سجادی با اولین تلنگر جدی دوباره سرباز کرده است.

 

منبع: مهر
EXNOVIN
دیدگاه‌ها
در حال ثبت دیدگاه...

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.